top of page
Zoeken
  • peeremyra

Een frisse start

Knopen doorhakken is niet altijd evident. Zeker niet als je, zoals ik, van sterrenbeeld een weegschaal bent. Dan mag je zelfs je doelen op korte en lange termijn voor jezelf hebben uitgemaakt, de knoop doorhakken blijft moeilijk.Één van die knopen was : mijn website. Ik had er zelf wel een in elkaar geflanst en na veel zwoegen en zweten had ik een website. Enkel.. daar was ie 'ergens hangende ' en verder gebeurde er niks . Tot ik een sms'je kreeg van Pieter van Websteun. Hij had een flyer van mij ontvangen in zijn brievenbus en gaf me vrijblijvend zijn gegevens. Het sms'je bleef mij bij. Twee weken terug nam ik contact op met www.websteun.be en met heel veel trots stel ik nu graag mijn website voor: www.kindercoachmyra.be

Met slechts enkele mails en voorbeelden wist Pieter welke huisstijl perfect bij mij paste en deze werd onmiddellijk doorgetrokken naar de visitekaartjes. Met veel plezier heet ik jullie welkom bij mijn frisse start...de nieuwe website. Ben je zelf ook op zoek naar iemand die je persoonlijkheid kan vertalen in een digitale wereld aarzel dan niet om contact te nemen met Websteun.


X Myra34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page