top of page
Zoeken
  • peeremyra

Happy Kids Massage Trainer


Een tijdje terug leerde ik Pinterest kennen via mijn puber . Ik was meteen verkocht . Ik maakte verschillende borden, de een al wat positiever dan de ander naargelang mijn mood en pinde er op los. Zo leerde ik ook www.happykidsmassage.com kennen. Ik was al een tijdje op zoek naar een brug tussen mijn liefde voor schoonheidszorgen en het coachen van kinderen . Ik zocht contact met Corina en merkte dat we heel wat gemeen hadden. Ook zij had een schoonheidszaak opgebouwd, weliswaar wat uitgebreider dan ikzelf nl. met Wellness en B&B en had de massagetechnieken in een kindvriendelijke vorm gegoten . Aan de hand van verhalen , kinderliedjes en tekeningen leren kinderen van jongs af aan hun eigen lichaam en grenzen kennen .Massage bevordert de concentratie , helpt lichamelijke klachten door drukte verminderen, zorgt voor een onderlinge verbondenheid en geeft gewoon een heerlijk gevoel . 


Veel mensen kennen de babymassage . Vaak houden ze hier na een maand of 9 mee op of gaan ze het minder doen wat heel jammer is .

Ook volwassenen kennen het ontspannen gevoel die een massage je kan geven. Waarom stoppen we dan met het geven van massage in de kindertijd? Happy Kids massage wordt meestal gegeven boven de kledij ( tenzij het handen en voeten betreft) . Het is heel simpel toe te passen zonder dat het veel tijd kost en het bevordert de relatie ouder-kind. Bovendien wordt het heel eenvoudig toegepast in klaslokalen om het pesten tegen te gaan.


Vorige week volgde ik dus de online ‘train de trainer’ opleiding om zo deze respectvolle massagetechnieken door te kunnen geven aan de hand van workshops, zowel voor ouders , opvoeders, massagetherapeuten ,… dus hou mijn website in de gaten, binnenkort staan alle zomerworkshops erop, waaronder de happy

kids massage workshop .

X Myra

24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page